http://asterix.risk.ee/modern.avi (25MB)

Käes on siis suvi. Lõpuks ometi on aeg päikese käes lesida ja pruunistuda. Rohi on rohelisem kui kunagi varem ja seelikud muutuvad üha enam tekstiilivaesemaks. Armastuse jäänukid hõljuvad kevadest õhus ning kasutatud tütarlapsed vajuvad varahommikul koju. Kevade afterpartyd siiski käivad veel ja kui kiirustate, siis jõuate veel ennast metsa juua. Jah - suvi on käes.

Mida võib sellel suvel ära oodata? Jaanipäev, Õllesummer, Rabarock, Hard Rock Laager jne. Ühesõnaga - kõigile leidub midagi. 2007. aasta suvi saab olema väga lõbus. Mina olen näiteks ühes näidendis ja palju palju muud saab juhtuma see suvi. Loodame, et unetus seda ei häiri.

Esmaspäeval lähen "Star wars"-i vaatama. I - VI osad. Soovitan kõigil, kes on natukenegi arvutihuvilised ja mängurid, proovida mängu Star Wars: Republic Commando. Üks paremaid FPS'e viimaste aastate jooksul. Hea, lihtne süsteem, mis keskendub pigem meeskonnatööle, kui üksiksangari vapustavale relvaoskustele.

Mängude kohta veel nii palju, et millalgi tuleb välja Starcraft II, mis praegu lubab (videote põhjal) väga palju.

"Piraadi mere kariibid 3: maailma tipus" (või midagi sarnast) tuli hiljuti välja. Ma pole veel näinud kuid loodan seda peagi teha. Selle filmi kohta arvatakse nii väga head kui ka väga halba. Lähen ja vaatan ise, mis seal siis toimub, siis võibolla kommenteerin.

Hiljuti sai käidud kinos (2 korral) vaatamas "28 nädalat hiljem" ja "Valusad võmmid". "28" on hea õudukas - mitte midagi erilist, uuenduslikku, fantastilist või muidu omapärast, aga siiski hea õudukas. Natuke liiga palju klišeesi ja kuidas nad oleks hakkama saanud ilma tavalise lolli ameerika perekonnata - kes seda julgeb arvata.
"Valusad võmmid" - kindlasti väga hea film kõigile, kes armastavad pisut absurdset huumorit ja valusat komöödiat. "Shaun of the dead'i" tegijatelt, naljakas ja omapärane komöödia suurlinna võmmist vaikses külas.

28 nädalat saab oma "Boo"-taseme poolest 6/11 ja muidu kokku 6,5 / 11, sest zombied on alati lahedad, eriti kiired zombied, kuid nagu enne mainitud, ei ole see võrratu film Oscarit väärt. Ei läheks tasuta ka uuesti vaatama, kui aus olla. Idiootsus on komöödiates hea, vahest ka märulites, aga õudukad peaksid hakkama saama ka loogikaga. Mis siis, et tegu on ameeriklastega?

Valusad võmmid teenib ära fantastilised 11 / 11'st, sest mina naersin pool filmi ja teise poole üritasin ma lihtsalt hingata. Absurdne ja idiootne käitumine ning komöödiad on minu huvi ning selles filmis on seda ja palju enamgi. Head näitlejad, stiilne kaameratöö ning tasemele režisöör annab sellele filmile need 3 punkti juurde, et saada 8 asemel 11. See pole küll täiuslik film, aga see film on kõik see, mis ma tahan, et film oleks. Kriitika ei huvita, teiste arvamus on nende oma - mulle see film meeldis ja 11,5 punkti oleks juba natuke liiga absurdne. Filmi vaataks veel ja veel ja veel ning siis ühekorra veel, et kontrollida kõik pähekulunud tsitaadid. DVD'le hangin ka - sobib rahvamassi lõbustamiseks, kui midagi paremat teha ei ole.

"Yarp."