Comments

03/09: 03.09.07 - V&H&K

Esmaspäev.

Täna oli esimene päev uues koolis, Vanalinna Hariduskolleegiumis.

Esmamulje on super - klass tundub sõbralik, koolipersonal on seni väga abivalmis olnud, kogu õhkkond on läbi ja lõhki positiivne. Aktus oli samuti palju konkreetsem ja meeleolukam, kui Naida Toominga iga-aastane "kallid sõbrad, tore on teid kõiki jälle puhanuna näha". Samas on ka laua alla topitud närimiskumm sellest meeleolukam.

Ebatraditsionaalne mees, nagu ma olen, jäi mul taas ühes tavas osalemata. Nimelt ei saanudki ükski esimese klassi naga onu Andrei karvasest käest kinni hoides kooli imelist algust kogeda, sest ma lihtsalt ei viitsinud nende aktust ära oodata. Tahakski vabandada selle lapse ees, kes mind ilmselt praegugi veel linna pealt otsib, eks ma püüan kunagi korvata.

VHK kuulub MTÜ Miikaeli Ühenduse alla, kui ma ei eksi. Minu kõrvale sattus klassijuhataja tunnis tüüp, kes väitis enda nimeks olevat Miikael, nagu Püha Miikael. Tahtsin juba öelda, et minu nimi on Püha Johannes, aga tuli välja, et ta ei teinudki nalja. Tore oli näha, et vähemalt üks samasugune pohuist, nagu ma ise, on seal klassis juba ees.

Ahjaa, minu uues klassis on veel selline persoon nagu Edgar Savisaar. Vana Etsi enda poeg. Teda täna veel kohal ei olnud, aga tahaks näha, mihuke ta välja näeb.

Jah, viimane aasta on käes.

Parimat.

Comments made

No comments yet

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it