Comments

08/10: Riigi kaitsest

"Vaadake. Teie jaoks on kodu see, kuhu te lähete peale kooli, kus te elate, kus te magate. Aga mitu kodu koos moodustavad linna. Ja see on paljude kodude summa, seega laiemas mõistes ka teie kodu. Samamoodi moodustavad linnad riigi. Ja ka riik on teie kodu. Ja nagu te kaitseksite omaenda väiksemat kodu, tuleks kaitsta ka riiki."

"Aga seega... riigid omakorda moodustavad näiteks Euroopa ja kontinendid omakorda maailma. Teie loogika järgi on laiemas mõttes maailm kodu.Seega kaitstes riiki, sõdin ma ikkagi oma koduga."

"Eee... ei... niipidi see ei tööta... nüüd ole vait."

Comments made

:D :D :D
08/10 22:33:38
Oeh, kui igav seal tunnis on : (
Riigikaitse vol.1 - Riik on teie kodu.
Riigikaitse vol.2 - Te peate kodu kaitsma!

Aga mina... Mina tahan juba püssi lasta!
08/10 23:08:38
Ma mõtlesin tunni ajal, et jätkuks seda õpetajat vaid kõikjale,
tuleks aine kohustuslikuks muutma. Imetabane?
Kui meil oleks olnud aegade algusest õp. Lilleke, oleks eestlased
võitnud kõik sõjad ja sõdimised.
Mina väga naudin.

Ja sa võiks jätkuvalt oma huumori suunata Unduskile/Pikamäele,
või neile, kes veidi ilkumist väärt on.
Või mõelda, kuidas seletaks sina neid aineid.
Ja olla vähem vastuoluline.

Kõike head.
09/10 17:55:47
Loogika jääb puudulikuks pisut.

Kui sina elad oma kodus ja kõik sinu ümber on sinu kodu siis on kõik teised selle kodu elanikud. Ipso Facto on kõik teised sina. Nii et sa sõdid iseendaga.
09/10 20:54:22
Ipso Facto iseennast. Selle loogika järgi on siis mu vanemad, kellega ma koos kodus elan, mina ise? Mida kuradit!?

või pidi see nüüd mingi nali olema, mida ma jälle liiga tõsiselt võtsin
>: (
09/10 22:29:04
Ma ei ole naljamees, kas tead?
10/10 15:05:40
Nooo kuulge.
10/10 18:38:41
Ma nüüd pole eriti loogikat õppinud , nojah , pole eriti midagi õppinud , aga arvan , et igasugune järelduste ja/või otsuste tegemine oleks väär antud juhul. Seda siis järgnevatel võimalikel põhjustel : 1.) Definitsioon : "Mina" on "elanik" ei hõlma kogu mõiste "elanik" mahtu ja definitsioonis on ring.
2.)Mõiste "Mina" ei saa kunagi olla loogikas järelduse aluseks , sest selle väärtus on ebapüsiv ja subjektiivne , seega puudub sellel ühtne mõistetatavus.
3.)Ma kunagi mingis 8. klassis vn. lugesin sutsu Schopenhauerit , kes põhjendatult väitis , et "identset" ei ole olemas. Hulk "a" sama molekulaarse koostisega objekte ei ole "identsed" , sest nad asetsevad ruumis erinevas kohas e. "endaga sõdides" peab sinu graanaadiheite/röga trajektoor olema absoluutses vertikaalasendis , ise seejuures paigale jäädes.
4.) definitsioon ""Kodu" on see kus inimesed elavad ja magavad" on ebaadekvaatne nagu ka liigitus "mitu kodu koos moodustavad linna".
5.) Liigne lihtsustamine ei ole loogikas kunagi soovitatav minuteada , sest mida lihtsam süsteem , seda rohkem vasturääkivusi on , vist.
6.)Teie suurepärase natsionalistliku "Riigikaitse õpetaja" e. "demagoogi" ametialased võimed manipulatsiooni läbiviimisel on ebakompetentsed ja muidugi - loogika tundub ka olevat tip-top , rääkides sarkastiliselt. Tehke talle ettepanek võtta õppust 1930. saksamaa kõnemeistrite demagoogia tehnikast , soovitaks erililist tähelepanu pöörata Dr. Paul Joseph Goebbels´i töödele.
7.)jne. jne. jne. Tõesti , mul oleks veel palju öelda , aga ei viitsi.
10/10 18:55:23

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it