Archives

27/05: Hinged

Kännaistillduit?

Mulle on märgitud, et liiga huumoriks on see blog kätte läinud. Noh, ma ei ole nõus, aga ma pean möönma, et minu kirjastiil, kui ma mõne idee tõsiselt ette võtan, on siiski üldiselt selline nukravõitu.
Kuigi mu mõttepäevikusse on kirjutatud juba mitu jutukest, ei ole ma midagi reaalselt nii ammu valmis saanud, et selline tunne on, nagu peaks sõrmedel tolm ja ämblikuvõrgud olema.

Õigupoolest eelistan ma dialoogita teksti, lühidalt välja ütlemist ja nimede mitte kasutamist. Sellepärast võib see jutunatuke meenutada sellist teksti nagu "Vihma käes".
Järgnev on mõeldud välja ja mõttetesse kirjutatud poolteisttunnisel jalutuskäigul Mähelt kesklinna 27. mai varavarahommikul kella nelja ja poole kuue vahel.
Ilmselt saab see proloogiks millelegi pikemale. Ehk ka mitte.

Read More!

21/05: Eurovisioon 2006!!!

Kronoloogia ainukordsest ja fantastilisest šõust Kreekas, kirjutatud reaalajas.

Read More!

16/05: Nõrganärvilistel mitte vaadata

Mitte, et sellest kasu oleks, aga ma siiski hoiatan, et edasi läheb päris rõvedaks.

Tänud:
Tõnis Tootsen - karikatuuride(x3) teostus ja teise neist idee
Sander Maran - fotod(x2) uutest provokatiivsetest reklaamidest (tema kohta võite pikemalt lugeda SL Õhtulehe artiklist "Tundmatu pervert pildistas tänaval haiglasi reklaame")

Vaadake kindlasti ka viimase Suurepärast fotoloomingut.

Järgnevad siis mõned mõtted paari viimase nädala reklaamplakati kohta.

Read More!

15/05: FILM

Niisiis, tegu ei ole tavapärase filmiarvustusega.

Tegu on mu enda sõprade loodud minifilmiga, 22 minutit kestva teosega Heraklese maagilised seiklused

Seda saate siit ka tõmmata ja ise vaadata: Dokumentaalfilm Heraklese vägitegudest, nagu nad päriselt juhtusid. (Parem Klikk - save target as)

Read More!

10/05: Reklaam: Valimised!

NB! Järgnev on fiktsioon. Reaalsetelt isikutelt pole luba küsitud ja vist ei küsita ka. Vabandan poliitilise korrektsuse puudumise pärast (noh... formaalselt), et KAPO mulle selga ei sajaks. Intervjuud ei ole reaalsed, vaid üheainsa tegelase haige vaimusünnitis. Kedagi ei ole püütud maha teha. (issand jumal :D ... ärge nüüd arvake, et ma ise seda möla usun, aga tänapäeva maailmas ei tea iialgi, millal mingi valitsuse asjapulk su blogi vaatama juhtub. ja siis maandub postkastis kiri, et tere, olete kaevatud kohtusse, teilt nõutakse 50 miljonit ja sundasumist Siberisse)

Niisiis on alanud presidendikandidaatide uus võidujooks. Arnold kantakse ilmselt maha ja terve Eesti otsib uut tegelast, kelle otsustuskindla ja aruka juhtimise all järgmised viis aastat oma saba taga ajada ja Euroopa riikide eliiti jõuda.
Järgneb väike ülevaade esialgsetest favoriitidest.


Read More!

06/05: Tegelikult...

on nii, et ...

Read More!

02/05: FILM

V for Vendetta
V nagu Veritasu
2005

Read More!

02/05: FILM

Scary movie 4
Õudne film 4
2006

Read More!