Here's me falling to pieces.
Here's me trying to get up.
The ground begins shaking
and I've run out of luck.

The world begins spinning,
and cruel Faith, he is grinning
he knows he is winning.



Tere hommikust. Tere vara vara vara vara hommikust kõigile lugejaile. Mis siis toimub?
Ei midagi erilist, natuke uudist seest ja väljast, siit ja sealt, ülalt ja alt ja nii edasi.

Romantilised komöödiad on kurjast - nad lihtsalt on. Ärge küsige kuidas asjad seni on paigal püsinud - ei ole mõtet. Iga kord kui ma mõnda romantilist filmi vaatan tulevad mul pähe mõtted, mis praeguse eluolu metsa keeraksid. Terve hulk "mis siis kui?" tüüpi küsimusi. Paar "kõik on võimalik" lootust ja vahest ka mõni "kui ainult" soov.

Miks, miks, miks? Et tea teaksite, siis selle lõigu ja eelmise lõigu vahel oli mul pikk pikk mõttepaus, kust oleks võinud leida kõiki eelpool mainitud ja jutumärgistatud killud. Pealegi pidin vetsus käima. Tore onju. Võibolla mitte. Kõik ju töötab, kõik on enamvähem paigas. Kas sellised küsimused peavadki meid piinama? Tegelikult, te võite kõik metsa kerida. Küsime uuesti. Kas sellised asjad peavadki MIND piinama? Need on ju loomulikud, onju? Kahtlemine ei tähenda kahetsemist - või tähendab?

BAM! <- Eternal Sunshine of a Spotless mind -> Võimas film.

Lihtsalt mõte.




AAaaa . .kui kiirelt aeg lendab. Suvi algab, suvi lõppeb. Vahepeal toimunud suured ja väikesed muudatused, mis võivad kõike muuta või täiesti vabalt kinnitada juba kinnitunut veelgi - mina istun kõrval. Naeran ja nutan. Ülistan ja leinan. Igatsen ja laiman. Kõik on nagu olemas, aga võiks ju nii nii palju veel olla.

Madrats nurgas, lõhnaküünlad aknalaual, kõlarid taburetil ja vigane vannitoa tulelüliti, mis peab põlema, et soojendada vett - see on nii nii mugav ja lihtne. Tänan sind, E.


Püstol üles, kuul libiseb sisse ja ...

tead .. unustagem selle .. lähme vaatame "Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain"'i.
Jah, tehkem seda. Ilusat päeva sulle, kallis lugeja.

Ära liiga karmilt minu elu hinda, sest hiljem ei saa kahetseda või vähemalt ei tohiks, sest see oleks aja raiskamine.