Comments

16/04: It's all about friends, it's all about love, and having someone that you know you can trust, we're in this together, it's all about us

"Hold on to the good things"
Shawn Colvin
muide

Ma vihkan ennast peale iga natukenegi pateetilist kirjutist, mis hõlmab arusaadaval kujul mu enda elu.

Aga noh, eks praegu võib natuke kirjutada, polegi siia ammu midagi pistnud

On siis nagu see päev, mille järgi loetakse aastaid pensionini.
Seda muidugi minu kui pessimisti vaatepunktist.

Aga fakt on see, et nii lahedat sünnipäeva (õige päev homme... tegelikult... kuigi kuupäevana on 16 juba käes, aga ma loen päevi magamiste, mitte kellaaja järgi) pole kunagi olnud. Ja seda tänu sõpradele, muidugi. Lihtne, loogiline, loomulik.

SvenTõnisTõnisKaurKristelArturJustinaTimoToomasKristjanJanusHardiMart... Te olete fantastilised. (Rene, kui Sa seda loed, siis Sa oled koomiline ja kõik, aga you just don't make the grade yet, et sinna nimestikku jõuda)

AItäh :)

P.S: Eraldi tänud: Tõnis Tiimus (nimi isiku soovil muudetud), et Sa aitasid ja lubasid ja mõtlesid välja selle idee see peonatuke sellessamuses suvilas korraldada... ja et Sa meile võtmed usaldasid... tead kui palju raksem oleks olnud aknad sisse lüüa ja seal külmas oleskleda.
Ühtlasti Tõnise vanemad, ema ja isa (turvalisuse huvides edaspidi kui E ja I) ja vend, kes selle teismeliste kamba enda kallisse suvilasse lasid ja kindlasti ei rõõmusta, kui uudistes kuulevad, et Viimis kuulutati järgnevaks kahesajaks aastaks elamiskõlbmatuks rajooniks.
PÜSTISEISEV APLAUS PEREKOND TIIMUSELE
Ja muidugi minu enda emme (edasipidi E2), kes viitsis mulle piisavalt süüa-juua muretseda, et ma nälga ei sureks ja end rahus surnuks võiksin pummeldada. Thanks, mom.
P.P.S: Toomas Palvelson (nimi turvalisuse huvides asendatud esimese nimega, mis tuli google'i otsingust vasteks sõnale "idiot") .... PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!!! Mõtle ka... 17... kuhu kõik need aastad kadusid.. alles see oli, kui me tegime elu suurima vea ja otsustasime kooli minna. Alles see oli kui meist alkohoolikud said. Alles see oli kui me Rene täis jootsime... tähendab, see oli üleeile, aga sellegipoolest kuradi vaimustav, et alati on keegi teine ka samal päeval, kellel on ka sünnipäev. :)
P.P.P.S: Tõnis, kui Sa seda loed, siis ma olen juba ilmselt Hawail puhkamas ja võin rahulikult öelda, et Vova ei läinud koju, vaid on kasvuhoone kõrval muda alla maetud.
P.P.P.P.S: Kui juba avameelitsemiseks läks, siis Sa ei kujuta ette, mis Sinuga tehti, kui Sa magasid. Aga eks piltidelt näed.
P.P.P.P.P.S: Kristel... kogu austuse juures me läheme kohtusse selle naljaga, kui Sa peaksid mõne pildi minust kuhugi üles panema. Kellelegi näitama. Või ise vaatama. Ei, tegelikult, ma väidan, et see ei olnud mina, mul on alibi olemas... küll ema kinnitab, et ma olin samal ajal Helsinkis väliskomandeeringus.

JA väljaspool igasugu PPPPPSSSe ma tsiteeriks Artur "Jeesus Kristuse teine tulemine" Talvikut:
"See kõik meie ümber... see kõik... see on võlts... need autod, need majad, see tee ja need tuled... seda ei ole vaja... aga need inimesed, sõbrad... nad on igaveseks" (Sorri, kui ma nüüd sõna-sõnalt täppi ei pannud selle sõnastusega, aga eks alkohol tegi meie mõlema puhul oma töö)

Ma ei hakka eraldi kiitma nüüd, miks ma igaühte hindan ja just need inimesed kutsusin, aga jah... Te kõik olete erilised.

... ja nad kõik elasid õnnelikult elu lõpuni (va Rene, kellele ema trepikojas alkomeetri näkku lükkas ja sealt numbreid 6.7 nähes Renest sousti tegi)

Ilusat päeva jätku.

Comments made

:D :D :D :D Tsiteerin maailma kõige julmemat meest (nimetagem teda siis edaspidi Ivaniks): "Rene, kui Sa seda loed, siis Sa oled koomiline ja kõik, aga you just don't make the grade yet, et sinna nimestikku jõuda." Mees on Sulle puhvetist lugematu arv kordi šokolaadi toonud, samas on ta ka kindlasti lasknud enda pealt koduseid töid maha vehkida, ta on olnud meeldivaks seltsiliseks pea-aegu igal vahetunnil, ta tuleb Su sünnipäevale, sööb Su sööki ja joob Su jooki ainult selleks, et Sulle oma truudust kinnitada, ta hoiab Sulle inglise keele klassi ust lahti, kui ta näeb, et sa juba puhvetist tuled ja treppe mööda üles hakkad tõttama, ta viksib Su kingad ära, ta küpsetab Sulle suure reede puhul saiakesi, ta pumpab Su ratta kummid täis, ta peseb Su aknad puhtaks ja poleerib põrandad, ta käib Sinu eest poes ja ostab Sulle suurema külmkapi, kui avastab, et kogu ostetud kraam vanasse ära ei mahu, ta loeb Sulle unejuttu ette ja ootab kuni Sa, õnnis naeratus näol, viimaks uinud, ta ajab hommikul Su habet, ta naerab, kui teed mõne nalja ning nutab koos Sinuga, kui Sul on koolis halvasti läinud, ta keedab Sulle hommikul Pauligi kohvi ja lisab sinna ka sortsu piima ja törtsu suhkrut, et Sa koolis ära ei väsiks, ta peseb Sinu eest tahvlid ära... Ja siis ... oeh... ja siis paned sa kirja ülalmainitud lause... ja ütled veel viimaks, et tast tehakse sousti. No mul ei jagu sõnu...

:D ei, väga lahe. Väga tore pidu oli, tõepoolest. Tõesti oli. Et selliseid tuleks veel kümneid ja sadu ja tuhandeid ja sadu tuhandeid! Ja kõikide nende pidude tarbeks võiks ajurakke kah jätkuda. Samas - milleks mulle ajurakud, kui mul nii toredad sõbrad on (keda ma piisavalt usaldan, et laseksin neil kasvõi enda eest mõelda)? :)

Ahjaa... siiski... Sinu teksti sattus üks eksitav viga... Nimelt seesugune, mille tõttu praegu mundrimehed ja Tõnis üksteisele küsivate nägudega otsa vaatavad. Me matsime Vova ALGUSES kasvuhoone kõrvale, aga hiljem siiski juba puukuuri alla. Aga see oleks ka kõik.

Ilusat päeva jätku Sullegi :)
16/04 01:57:13
Kui .. .kõikehõlmav.
16/04 02:16:26
On üks koht, mida kaardilt ei leia, aga hea õnne korral võib sinna ikka jõuda...

Ma kõndisin järgmisel päeval koju ja olin lihtsalt puhtakujuliselt õnnelik, et mul nii head sõbrad on.
Siinkohal Renele nii palju, et see oli tegelikult minu arust suht lahe, et ta siiski seal oli ja naljakas ka omamoodi, ma usun, et sa saad sellest aru.
Teiseks: Artur ruulis. Punkt. Kristuse teist tulemist ma küll ei näinud, aga ma pole tema suust juba ammu nii head juttu kuulnud.

Sõbrad, ma mahun teile taskusse,
armastus mu südamesse.
jne.

Ja et selliseid pidusid tuleks veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel ja veel. Ja jääkski tulema.
17/04 10:56:29
Lisaks veel ka, et maitseid on mitmeid, vaid üks... Al' le Coq
17/04 10:58:49
Õlu imeb!
Sajaga!

Hail scrolly, lord of the internet!
17/04 18:44:42
Et ma sulle võtmed usaldasin.... eeh.. jah.. iseasi muidagi, kas mu vanemad sellest üldse teadsid ja kuidas ma need võtmed kätte sain, aga see selleks :D

Aga tegelikult... vaieldamatult üks parimaid pidusid üle pika aja, eriti veel sellistes tingimustes. Seltskond oli parim (jah, isegi Rene, kuna mis seal salata, mees oli ju terve peo hing... see tähendab, kuni ta "ootamatult" vetsu pidi minema). Sveni suvila oli samuti huvitav.. me oleks võinud selle muidagi üles ka leida, kuid sellestki hoolimata - tore retk sinna Viimsi kooli kanti. Artur oli tõesti üllatus, võtan kõik halvad ja kritiseerivad sõnad tagasi ning olen igati õnnelik, et temal ka tulla lubasin. :)

Ühesõnaga: MIDA IGANES!

P.S. Toomas.. ma siiski ikka veel ootan kannatlikult seda pangaülekannet selle hindamatu pokaali suhtes. Ma olen veel praegu täiesti rahulik, kuid tead... kui sa ikka ei suvatse minu heldele palvele vastu tulla siis, noh.. sa tead ju vägagi hästi, mis juhtuma hakkab.
17/04 20:07:38
Mulle ka meeldis =)
Tõnise kaminatuba on muidugi ületamatu.
Pikalt ei viitsi leelotada - ma ootan juba järgmisi.

Aitäh Andreile ja Tõnisele.
17/04 20:36:20
Aga üldiselt ei salli ma seda, et ma olen seitsmes!!
Seitsmes, Andrei!!
20/04 21:27:48

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it