Comments

29/04: Reklaam

Malcolm Lincoln productions esitleb:

PAAVSTID

uus kodumaine telesari MLTVs

Paavstid on uus reaalsetel ajaloolistel sündmustel baseeruv kvaliteettelesari, mis alustab MLTV's järgmisel pühapäeval. Tegevus areneb Prantsuse revolutsiooni ajal ja räägib arvukatest paavstidest ja usutegelastest.

"Tegu on sarjaga haritud inimesele," kommenteeris MLTV programmiabijuht ja sarja produtsent ning kaasstsenarist Tõnis Tootsen, "püüame luua tasakaalu ajaloolise faktuaalsuse, mõtlemapaneva sotsiaalkajastuse ja põnevuse vahel."
"Eesmärk on kindlasti Oscar. Või vähemalt Kuldgloobus, Grammy või Nobel või midagi sellist," oli seriaali lavastaja ja stsenarist ning MLTV omanik Andrei Liimets enesekindel, "loodame vaatajaarvuks puhtalt Eestis kuni kuus miljonit inimest."
"Muidugi oli raske lepinguid saada. Me üritame siiamaani leida sedasamust Kristot... Kristust... kõik on temast kuulnud, aga telefoninumbrit ei ole kellelgi. Haritud ja viisaka inimesena püüame temaga siiski lepingu saada, et ka tema seiklusi kajastada," lisas sarja promootoreid Vladimir Novmentanknenknujev, kes palub end lihtsalt kutsuda Vladiks või Nelisõrmeks.

Pilootepisoodis: Paavst Pius IV juhatusel leitakse ühest Pariisi rentslist aastaid kadunud olnud Innocentius III. Sellele vaatab halvasti Pius V, kes levitab abt Mikaelile kuulujutte Pius IV kohta. Kas Innocentius müüb tõepoolest indulgentse või on tegu pahatahtliku laimuga? Miks tervitas Napoleon Pius VII-t hommikumantlis? Kes tilgutas maha püha vett? Või oli tegu vaid vihmaga? Kes kleepis nätsu pihitooli alla? Kes käib öösiti paavsti eluruumides piiblit lugemas? Kes joonistas vuntsid Jeesus Kristuse vitraa˛ile? Kes varastas kiriku veesüliti? Põnevuse lisamiseks sekkuvad asja Direktoorium, saladuslik vale-Pius, seksikad kaksikud, valesti mõistetud lumeinimene ja rändav miim.

Seks, vägivald, põnevus, huumor, seks, draama, haridus, vägivald, seks, seks, seks, seks, seks, seks, vägivald, seks

... kõik see ja palju muud (mida muud üldse olla võikski?) uues sarjas:

PAAVSTID
... nad tulevad
2006

Comments made

Kas Kristus suudab 24 tunniga üle saada oma sõltuvusest narkootikumitest NING päästa Napoleon kindlast surmast? Kas tema tütar suudab vastu hakata oma hullunud peikale ning kas tuumajaamas toimunud plahvatuses jäi keegi ellu?

Kas väike Billy saab kaevust välja?

Kas eksperdid leiavad vihjeid sellele kes sõi punast õuna Eedeni aias?
Mis juhtlõng on jäänud Jaani vasakusse saapasse?
29/04 14:32:27

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it