Archives

31/08: Roherock

Eile käsin sellisel üritusel nagu roherock, kus peaesinesid Sõpruse puiestee ja Kosmikud.
Tegu oli rohelist ja planeedisäästlikku mõtlemist propageeriva üritusega. Kogu krempel oli tasuta ja ainus nn eeskiri oli ÜRITUSEL OSALE KAINENA!!! (suurte tähtedega siis leheküljelt roherock.ee)

Enne Sõpruse puiesteed astus väikese kõnega üles üks (kui mitte ainus) normaalne poliitik ja roheliste erakonna loomise vedaja Marek Strandberg. Ta näitas enamuses alaealise publiku suhtes üles äärmist mõistvust rääkides väga lühidalt ja konkreetselt. Veel lühendades oli jutu mõte tüüpiline "ärge raisake või varsti polegi enam, mida raisata". Näide, mille varal ta seda rääkis, oli paralleel 80date lõpu fosforiidikaevanusideede ja praeguse põlevkivimaardlaparadiisi vahel. Kuidas Eesti hakkab kaevandama sõna otseses mõttes iseenda jalgealust ning reostab kogu põhjavee, kaotades vee, mida juua.
Vahva oli tema kõnet kuulates aeg-ajalt heita pilk rahva sekka.
Kottpükstes tolad, kelle jaoks elu mõte seisneb jätkuvalt lahe olemises, plikatirtsud, kes suu ammuli oma pildilt midagi huvitavamat leida püüdsid ja kõige krooniks punkarid, kes terve aja röökisid.
"Höh, Moskva inimesed? Ha ha ha ha ha ha ha ha."
Ma ei tea kuidas on võimalik endal haaknõel läbi ajude torgata, aga neil paistis see edukalt õnnestunud olevat. Kas mitte punk ei peaks olema see alternatiivse ja antikapitalistliku eluviisi kandja. Antud juhul oli tegu (ÜRITUSEL OSALE KAINENA!!!) parajalt purjus väikest lastekarja meenutavate ignorantsete sigadega. Ma ei tule väitma, et Strandbergi jutt nüüd puhas kuld peab olema ja pisara silma tooma, aga kasvõi viisakusest võiks vaikselt lõpuni kuulata. Aga vahele karjuda ja seal jube laialt töllerdada...
"Höö, vaadake mind, mul on nõme soeng ja ma olen debiilik, ja selle üle veel uhke!"
Noorus on hukas. Ausalt.

Ahjaaa... kontsertid olid kihvtid, Puiestee oli üle oma tagasihoidliku live keskmise ja Kosmikud olid väga kõrgel tasemel. Uued lood olid ka vägagi üllatavalt suurepärased.



07/08: Tulevik

"Õpi! Korralik haridus tuleb omandada, muud jõuab hiljem vaadata."
- issi.

Mõtlesin siin oma elunatukese tuleviku peale. Kui see 21. kool ja peale seda ülikool saavad kuidagi läbitud, siis mis edasi saab. Kes ja kus ma olen umbes kümne-viieteist aasta pärast...

Read More!

01/08: Blogback

Tere, mina olen Malcolm, ja ma olen selle blogi poolomanik ja siia kirjutaja. Ma olen nüüd Pärnust tagasi, värske ja tagasi loomingulisel laval.

Blog loodetavasti hakkab opereerima taas tavalises tempos (ehk siis väga aeglases), Pärnus sai kirjutatud päris mitu jutukest, paar tükki loodan augusti jooksul ka siia üles panna.

Ahjaa... kes on juba lehest lugenud või telekast kuulnud, siis jah, see on tõsi, FAR productions asub augusti alguses kirjutama oma esimest raamatut, mille valmimisaega ei julge veel ennustada, kuna alustaminegi kujuneb üheks suureks võitluseks enda, maailma ja alkoholiga. Aga lootust on!