Comments

21/12: Elagu google

Seoses blogi populaarsuse kasvuga ka 21. kooli pedagoogide seas tekib küsimus - kui lihtne on seda vaikset bloginurgakest siis google'i kaudu leida?

Siin siis edetabel, mitmenda tulemusena lööb ette minu blogi, trükkides sisse mõne õpetaja nime:

Indrek Vahtra
23.

Seoriin Jõgise
18.

Tiina Pikamäe
15.

Linda Undusk
1.

Eve Sildnik
1.

Kuigi google võib neid järjekordi aeg-ajalt muuta, lubage mul teha endale aplaus.

(aplaus)

Comments made

Sildnik - kuues
Undusk - kuues
Ülejäänusid esimese lehe sees ei tulnud, ei viitsinud edasi vaadata.
Always love to beat your ego.
21/12 21:56:56
Kas Sa mitte ei saa seda google'i leidmist "blokeerida"?
Mina oma blogis näiteks saan.
23/12 00:48:34
Tehnilistele küsimustele oskab vastata TheZin.

Küsimus mulle on pigem: kas ma sooviksin seda blokeerida.

Ja vastus oleks: ei, ma ei näe selleks vajadust.
23/12 12:48:12
See küsimus tuli tõepoolest pähe...saanud vastuse, tekib uus küsimus: Mis Sa pläkutad siis? (naerunägu, mis ei mõtle midagi tõsist).
24/12 02:37:19
Defineeri pläkutama. Või mida õigupoolest minu tekstikatketest sa üldse pläkutamiseks pead? (vabandan vastamast küsimusele küsimusega) (tõsine nägu, mis ei mõtle midagi naljakat)
24/12 02:46:06
Kui nüüd aus olla, siis ma lootsin, et Sa mu "poolretoorilisele" küsimusele ei vasta aga ainult lootmisest nähtavasti ei piisanud.
"Pläkutamise" all mõtlesin ma tervet postitust AGA nüüd, kus ma olen postituse taas üle vaadanud, saan ma aru, et ma sain jutu ivast valesti aru. Vabandan. Mulle tundus, et Sa lihtsalt virised vms aga seda esineb vist rohkem minu blogis.
24/12 02:53:31
Olgu. Ma kutsun siis Denisi ja kamba su korteriukse juurest tagasi.

Nägin su postituse taga küsimärki ja märkasin võimalust öösel oma blogis dialoogi arendada, aga ei tulnud välja.

Ei olnud jah vingumine, lihtsalt pole ammu midagi kirjutanud ja nüüd tekkis huvi selle google'i asja suhtes.

Vabandus vastu võetud.

Mis muidu teed?

Sincerely yours, Malcolm
24/12 02:56:54
Jõudsin just tagasi arvuti juurde...mingi sindrinahk oli mu esiukse bensiiniga üle valanud...ohh seda tänapäeva noorust.
Dialoogi vastu ei ole mul midagi. Nagu ilmselt isegi aru saad, ei ole mul täna öösel ei und ega tegevust. Kuulan muusikat ja vaatan oma kindlaid netilehekülgi jälle ja jälle(sellest saab isegi mängu teha).

Faithully yours, Sven.com
24/12 03:03:06
Tere jälle, Sven

Kirjutan Sulle täna öösel kolmandat korda. Tegelen muide peaaegu täpselt samaga. Kusjuures enne mul oli põhimõte oma blogis kommentaaridele mitte vasutseid kirjutada, et see oleks juskui koht teistele arutlemiseks, aga noh, pole esimene kord omaenda teesi vastu eksida. Suurt vahet vist ei ole ka. Ma olen ikka lahe - eks? EKS?
Pole vaja vastata. Said uue arvutilaadse eseme endale, nagu ma töötavast audioscrobblerist järeldan. Samasugune nagu enne?

With love, Sir Malcolm Lincoln
24/12 03:07:29
Tere-tere söör Malkom Linkon

Tülikas on meenutada või järgi uurida mitmendat korda ma Sulle täna(või üldse?) kirjutan. Saan hästi aru Sinu põhimõttest, kuid saan ka aru, miks eksid oma teesi vastu. Raske on mitte vastata, kui inimesed küsimusi esitavad...ei saa ka eraldi vastata, sest äkki tahavad järgmised lugejad ka vastust ja siis jäävadki lolli näoga ootama. Samuti on ka tülikas blogi lugejal läbi lugeda 20-20000 mõttetut kommentaari, mis teevad pigem lollimaks kui targemaks.
Sain vana iMaci tagasi...uus on toiteplokk(mingi kast, mis voolu võtab) ja emaplaat(pole õrna aimugi...mingitähtis asi ilmselt nagu ema keel või emalaev).
24/12 03:16:40
Hahahahahahahahaahahaha. Endiselt vaimukas.

Olgu, teeme täna õhtuks rahu, sest ma ei soovi ületada oma blogi kommentaarirekordit sellise öise huumoriga.

Aga oli meeldiv avalik vestlus, mida tuhanded nüüd siit lugeda saavad - kindlasti hakatakse huvi tundma, kes on Sven, tullakse tänaval autogrammi küsima, maja ette skandeerima ja kooli abieluettepanekuid esitama. Harjusin mina ära, harjud ka sina.

Head ööd.
24/12 03:20:37

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it