Comments

28/01: SÜNNIPÄEV!!!

Blog on tänasega siis aasta aega vana või aasta aega noor.

Jah, täna möödub täpselt aasta aega sellest, kui TheZin mulle oma blogi reklaamis ja mul tekkis perversne mõte seal kõrval endale oma virtuaalkirjutamisruum okupeerida.

Minevik ja kokkuvõtted

Täpselt aasta aega tagasi kirjutasin ma oma esimeses postituses:

"Minu puhul

a) eksperimendina, et blog ei pea olema igav ja seda võib häbi tundmata näidata sõpradele eeldades, et nad seda kunagi ka lugeda viitsivad
b) ajaviitena, et mu paljukiidetud kirjaanne täielikult laiskuse nahka ei läheks."

Mis siis on kokkuvõtted sellest esimesest aastast? Mu elu on nii kohutavalt muutunud, et siinsest kirjaruumist ei piisagi kõige kirjeldamiseks ja kokku võtmiseks. Parem küsimus oleks: mis ei ole muutunud? Aga siinsest kirjaruumist ei piisagi kõige kirjeldamiseks ja kokku võtmiseks.

Igatahes eksperimendi õnnestumine on küll lugejate hinnata. Tegelikult ei ole mul aimugi, kui palju või kui tihti seda blogi külastatakse(kes loevad, võiks kuidagi märku anda tegelikult, kuigi väga oluline vast pole, võibolla ongi parem mõelda umbisikuliselt, et küll keegi ikka loeb, kuigi keegi ei loe), aga ma loodan, et väga igav ei ole olnud. Õnneks on tore kontingent inimesi, kes viitsivad aeg-ajalt võtta ette pika teekonna minu tagasihoidlikusse netipäevikusse ja silmad kiirelt üle kirjaridade visata.
Punkt b tuleb aga vist lugeda läbikukkumiseks, sest laiskus on tagasi (ega ta ei ole kunagi väga kaugel ära käinud ka) ja viimasel ajal pole siia eriti midagi ilmunud. Lisaks on mul isegi praegu kuidagi võõras tunne kirjutada - vormist väljas ja päris korralikult. Lisaks olen ma avastanud, et elus on veel mõned asjad, mis on olulisemad kui mingi blog. Need on audioscrobbler ja orkut. Aga ega neid olulisemaid asju rohkem ei olegi.

Tulevik ja lubadused

Kui rääkida tulevikust, siis ettevalmistamisel on päris mitu artiklit, mis siin lähiajal ilmuma peaksid, niiet stay tuned for more.
Ma hakkan nüüd vaikselt jälle kirjutamistrenni tegema ja kuigi mu aastased eksistentsiaalsed mõtisklused on tihti viinud hingelise kirjutamis- ja loomevajaduse ning kõiksuse mõttetustunde ahistavate kokkupõrgeteni, loodan ma taas iganädalaselt siia midagi üles panema hakata.

Tänud

Suured tänud kõigile, kes on lugenud! Muidugi tänaks neid, kes on kommenteerida viitsinud - mulle meeldib endale ka väga lugeda. Ja eriti tore, kui kellelegi on mõni tekst ka meeldinud (loodame.. loodame..). Eraldi tänaks Kriipsu/Tõnist, kes ikka võtab aega, et lugeda ja arvata ja arvustada ja nalja teha ja muidu mõtteid anda. Lõpuks loodaks, et ka järgmise aasta jooksul jätkub lugejaid ja kommenteerijaid.

P.S: Tänaks veel omamoodi neid, kes on seda blogi väga tihti inspireerinud, ehk siis suurt osa 21. kooli õpetajaid nagu ES, LU, TP, AK, NT ja RO - lakkuge, raisk, panni

Aitäh ja parimat.
- Malcolm

Comments made

"Ta eeelaguuu, ta eeelaaaguuu, ta eelaguuuuu, ta..."

* Tõuseb püsti, viinapits käes, ja hakkab kõnet pidama *:

"Aga jah... palju õnne, tõepoolest :) Ma ei ole suurem kõnemees ja ei hakka pikalt kõnet pidama, aga siiski tahaks öelda seda, et..."

* Vaatab maialt viinapitsi *

"... öelda seda, et... mm... see blog. Noh, et aasta on nii kiiresti läinud ja."

* Ei saagi oma silmi vägijoogilt ära *

"... et... kui kõike kokkuvõtvalt... siis... oli noh... hea aas... et..."

* Tühjendab maniakaalse kiirusega pitsi, krabab laualt veel paar pudelit, paki suitse ja jookseb minema *
28/01 14:22:36
Aasta on see periood, peale mida võiks vaadata, kas blogi ikka tasub pidada või oli ta nüüd ajaraisk. Sinu ja teiste õnneks julgen öelda, et läbi ta küll kukkunud ei ole ja loodan, et sul jätkub jõudu vedada seda blogi tuleviku silmapiiri poole : )

Jään agaralt ootama sissekandeid ka blogi teisel eluaastal.
28/01 23:17:22
Täielik läbikukkumine, ma iga kord lugedes kirun, et miks kurat see A pidi selle blogi tegema. Ja milleks veel see absoluutselt jabur alias? Mida iganes, inimesed on nõmedad. Sina ka. Ha! Head faken blogi sünnipäeva. Tramaivõi...
29/01 22:03:24
Jõudu edasi kirjutamisel
29/01 22:04:40
Ma võtaks siis kogu au enda peale ja ütleks, et Andrei ei ole tegelikult siin midagi kirjutanud ja teda ei olegi tegelikult olemas.

Kui te veel pole aru saanud siis Andrei Liimets on minu alias või varjunimi. Kõik teosed, kirjatükid, kommentaarid jne on tegelikult minu omad, aga ma jätkan siin kirjutamist ja loodan, et te kõik loete ikka edasi.

Edu, teie Kristjan "Andrei Liimets" Pärt.
30/01 21:21:19
Jaa.. mäletan aega kui Andrei esimesed sammud astus, oma netipäeviku koostas ja Kristjanilt mingi kahtlase ülemadministraatori peldikuvõtme sai..

Igal juhul pean tõdema, et see blogi on ennast kogu aasta vältel igati õigustanud ning on üks parimaid üldse... noh, peale Savisaare blogi st.

Edu siis edasisel kirjutamisel ning loodetavasti leidub siin varsti juba midagi uut! :)
30/01 22:55:38
Kuradi noorus läheb hukka sellega, et kõik peavad olema mingid kirjanikud ja kes veel. Ennast väljendama. Varbaküüned ära lõigata ja kohe kroonuteele, nii saab mehest mees.
30/01 23:34:36

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it