Comments

10/09: 09.09.07 - Sometimes you gotta race

Pühapäev. Nädala kokkuvõte.

Kohutav õudus. Olin vahepeal kolm ööd haiglas tilgutite all. Miski mürgitus. Pole elu sees nii paha olnud.

Ega midagi rohkemat nädalat kokkuvõtvat kirjutada polegi, eile-täna oli esimest korda elu taas.

See haiglatoit on nii rõve lobi, et ma kaalusin demonstratiivselt seina või kappi närida selle asemel. Kokad ise tellivad ka kindlasti lõuna Hesburgerist. Kuna kujutan ette, et ma ei ole ainus, kellel suhteliselt vaenulik hoiak selle lobi suhtes, siis on toitutädi amet ilmselt üks ohtlikuimaid ja pareminiteenivamaid, kindlasti vähemalt 40 000 kuus puhtalt kätte - ja sedagi on vähe, arvestades et sinu pihta igas kolmandas palatis tulistatakse.

Endiselt on tore vaadata, kuidas Eesti jalgpallikoondis endast parima annab, et vastu hakata. Ega 0:2 Horvaatiaga midagi hullu polegi. Parim hetk oli see, kui üle mitme aasta koondisesse kutsutud veteran Martin Reim teisel üleminutil sisse vahetati, et ta kakskümmend meetrit joosta saaks, et taas meeskonnaruumidesse suunduda. Andsin talle soccernetis hindeks 10. Tõeline mängu täht.

Ükspäev avasin uue bioloogiaõpiku. Meeldetuletuseks, seda ainet vihkasin ma eelmine aasta kõige rohkem, blokeerisin ta oma mõttesüsteemist täielikult ja sain ülinapilt aastaks kolme kätte. Kui nüüd nägin, et VHK 12. klassi materjal on täpselt see sama, mis kahekümneesimeses eelmisel aastal, sain korraga kreepsu, songa, salmonella ja malaaria.

Täna vaatasin Jaan Tootseni, jah see on TõnisKriipsu venna, tehtud filmi 'Hea uus ilm'. Rääkis kolmest inimesest, kes püüdsid keset tarbimisühiskonda omamoodi elada, iseendaks jääda. Kerge ja odavalt tehtud tükk, aga ehe ja inimlik, lausa inspireeriv - ilus vaadata, et on veel inimesi, kes oskavad ja suudavad mitte süsteemi hammasrataste vahele jääda, mitte selle võidujooksuga kaasa minna.

Aga sometimes you gotta race.

Nädala film:
The breakfast club(1985). Tore minimalistlik ajastumaiguline tragikomöödia. Viis noort peavad laupäeval järeltunnis eri põhjustel karistuseks kirjutama esseed 'kes ma olen?'. Väga erinevad tegelased satuvad peatselt eri konfliktidesse, ent leiavad just läbi teineteise ka iseenda. Muhe ja ka täna noortele päevakajaline film. 7/10

A love song for Bobby Long(2004), siiras väike hea dialoogiga draama, 7/10.
Smokin' aces(2006), heade näitlejate ja värvikate tegelastega laialivalguv ja mõttekuselt lahjaks jääv liigvägivaldne märul, 6.5/10

Comments made

Love song for Bobby Long on hea film, mulle meeldis seal tõeliselt atmosfäär, milles tegevus toimus, tegelased ja ka juba mainitud dialoogid olid tabavad ja omamoodi stiilsed. Mingi inimsaatuse üle mõtlemise film.
11/09 22:01:52
Chapelle on hea nagu ikka.
The Breakfast Club, kui ma seda mingi muu filmiga sassi ei aja, oli päris tore. Sai aastaid tagasi huviga vaadatud...Not Another Teen Movies tehti seda ka järgi...mõnna.
15/09 00:44:45

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it