Comments

07/08: Tulevik

"Õpi! Korralik haridus tuleb omandada, muud jõuab hiljem vaadata."
- issi.

Mõtlesin siin oma elunatukese tuleviku peale. Kui see 21. kool ja peale seda ülikool saavad kuidagi läbitud, siis mis edasi saab. Kes ja kus ma olen umbes kümne-viieteist aasta pärast...

Variant A:
"Malcolm, Teie, kui maailma kõige toredam, kõige lahedam, kõige ilusam, kõige naljakam, kõige andekam, olete valitud uueks Maailma Presideniks, Universumi Kuningaks ja Jumalaks. Te peate vastama õigesti vaid ühele küsimusele ja see kõik on teie.

Mis on ammoniaakhüdraadi valem?"

tõenäosushinnang: 90% - no tegelikult ehk mitte, aga las lollile jääb tema lootus.

Variant B:
"Tere õhtust, kallid reisijad. Täname, et olete valinud meie lennukompanii. Kohe alustame otselendu New Yorki. Teie piloodiks on täna Andrei Liimets. Kui ta on joobes, lendab abipiloot Hardi Karolin. Kui ka tema on joobes, lendab autopiloot. Kui piloodid on autopiloodi täis jootnud, siis loodame, et kõik võtsid langevarjud kaasa. Täname ja ilusat lendu!"

tõenäoushinnang: 0,1% - kuigi Hardi õpib meil piloodiks, on vähetõenäoline, et ma viitsiksin sama teed minna. Samas arvestades tema uimasust oleks päris muhe.
"Kuhu me lendama pidimegi?"
"Ah, teeme nagu tavaliselt. Kull - lendame paremalepoole, kiri - vasakule."

Variant C:
- Siin puhkab (või siis "siia auku lükati") Malcolm, sajandi suurim tõbras. -

tõenäosushinnang: 100%, aga loodetavasti mitte veel kümne-viieteistkümne aasta pärast.

Variant D:
N. Toomingas: "21. kool on nõus pakkuma teile suurt rahasummat, mille me oleme remontide ajal kõrvale lükanud ehitamaks kooli kõrvale õpetajate kardirada, et te ei avaldaks meie koolist oma raamatut."

tõenäosushinnang: 100%, selle raamatu kirjutan ma kunagi ära. Aga Naida, ma oletan, müüb juba enne mustal turul maha kooli turvakaamerate lindid WCdest ja reisib saadud raha eest kuhugi soojale maale. Edu talle.

Variant M:
Tuntud sotsioloogi, luuletaja ja joodiku Sveni arvamus: "Oled abielus ja vingud vahest, et oleks pidanud ikka edasi kirjutama. Nagu Al Bundy."

tõenäosushinnang: 0%, kuna ma ei usu ametlikuks abieluks nimetatavat institutsiooni. Aga seda ma kardan iseenesest küll, et mingi hetk hakkan põdema, et oleks võinud kirjutamisele keskenduda.

Variant P:
"See on lind!" "Ei, see on lennuk!" "Ei! SEE ON MALCOLMMAN!"
"Ei, ei, ikkagi lind, valehäire."

tõenäosushinnang: 0%. Kuigi mu ego paisub aeg-ajalt nii suureks, et mulle tundub, et ma võiksin ka lennata.

Variant Õ:
Kirjanik, koomik ja joodik Kriips: "Ma arvan, et väga... selline... kultiveeritud inimene. Loed palju. Liigud ringi haritlaste seltskondades ja oled suhteliselt vaikne inimene. Sissetulek on piisav. Elad oma majas. Sul on naine ja kaks last."

tõenäosushinnang: syntax error. No ma ise ei nimetaks Murru vangla sektorikaaslasi haritlasteks või siis üksikkongi oma majaks või naaberkongi Dimitrit naiseks, aga vaikne olen ma seal kindlasti.


Kokkuvõtteks , veidi tõsisemal noodil, tsiteeriks taaskord Kriipsu: "Kõik on Sinu enda kätes."

Comments made

Ei ole eriti mõtet sellise asja peale mõelda, the affairs of the universe tend to unfold themselves.
13/08 12:39:05
If a problem can be solved there is no use worrying about it. If it can't be solved, worrying will do no good.

; )
14/08 12:47:31
Hästi öeldud Kaur,
ma usun ka nii.
20/08 18:40:02
See tsitaat on muide pärit filmist "Harold and Kumar go to White Castle"
23/08 22:32:18

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it