Comments

30/10: Sajandi suurimad eeskujud vol. 1

Järgnev on mulle väga südamelähedane ja isiklik teema, kuna ei ole palju selliseid isiksusi nagu järgneva artikli staar, 50 cent .

Enne lugema asumist paluksin, või tähendab, südamest soovitaksin, tutvuda saidiga www.50cent.com.

(Ahjaa... FAR Productions siis koosseisus Malcolm ja Kriips, esimene vastutab ideede ja teksti, teine täiustamise ja karikatuuride eest)

Kasutaksin kõigepealt kirjaruumi, et kopeerida siia mõned laused tema biograafiast:

...50 Cent, born Curtis Jackson 26 years ago, is the real deal, the genuine article. He's a man of the streets, intimately familiar with its codes and its violence, but still, 50, an incredibly intelligent and deliberate man...
...50 is real, so he does real things...
...In April of '00, 50 was shot 9 times, including a .9mm bullet to the face, in front of his grandmothers house in Queens...
...With his infectious flow and viciously funny I-don't-give-a-fuck personality, there is no doubt that 50 Cent will Get Rich or Die Trying...

Läks juba silm märjaks? Ei läinud? Siis kohe varsti läheb.

50 cent on multitalendikas kunstnik otse meie seast. Tema paremate lugude ääretusse variatsiooni kuuluvad sellised kõrvapaitavad hitid nagu "That ain't gangsta", "Make money by any means", "You ain't no gangsta" (mitte ajada segi superhiti "That ain't gangstaga", sest tegu on hoopis teise loo, teise temaatika ja teise meeleoluga), "I'm a hustler", mitmekülgse sõnumiga "Fuck you", "Just fuckin' around" ja last but not least, FAR productionsi sajandi pealkirja auhinna pretendent "I smell pussy.".

Ametlikult on 50 centi diskograafias kolm albumit:
(lisaülesanne: leia piltidelt 10 erinevust(1st piisab õigupoolest))





Jah, 50 cent on tõusnud eeskujuks miljonitele noortele, kes samuti püüdlevad getost välja pääsemise poole. 50 ise suutis sellega hakkama saada ning promob vägivallavaba eluviisi ja hingerahu ka oma kodusaidil (www.50cent.com).

FAR productions on tänu kontaktidele suure eeskuju enda kui ka tema plaadifirmaga suutnud fännidele tuua väikese pilguheitmisvõimaluse tulevikku, 50 centi järgmistele albumitele:





Kuid 50 cent on mitmekülgne mees, lisaks oma inspireerivale muusikale on ta jõudnud osaleda ka filmis...



... kui ka mitmes reklaamikampaanias noortele:



Kuna ometi kiusatakse vaest meest pidevalt valesüüdistustega oma mineviku võltsimises ja kogu tema imidži ülehaibituses, avaldame ka audentsed pildid, et viitekümmet tõepoolest on tulistatud:



Kõige eelneva põhjal võib öelda, et 50 cent kuulub sajandi eeskujude hulka, liitudes kuulsustega nagu:





Jah, rõhutades taaskord aadressi www.50cent.com, tuleb meelde tuletada, et ajastul, kus Tomi ja Jerry multikatest lõigatakse välja liigset vägivalda või sigarit sisaldavaid stseene, on 50 cent tõeliseks majakaks parema maailma poole.

Jääb vaid üle öelda:
thanks a lot, buddy.

Comments made

"Why is everyone all of a sudden hatin' on fiddy? U know in 2003 u were feelin' his *beep* an now that he's blown worldwide people wanna hate sayin' he's commercial and *beep* well dats where the doe's at. I don't care what anyone says I LOVE FIDDY he may not be the best lyricist but i think he is one of the best artists to cum out of hip hop."

'Fiddy' fänn IMDb foorumitest.

"You said you a gangsta
But you neva pop nuttin
You said you a wanksta
And you need to stop frontin'
You go to the dealership
But you neva cop nuttin'
You been hustlin a long tyme
And you ain't got nuttin'"

"(I love *****! I love *****!
Cause ***** are me!)
And I should only ***** that 'presents me
I love to see ***** go through changes (Whoooo!!)
I love to see ***** shoot through ***** (Did it again)
And to all ***** that do it I love"

50 Cent - "To All My ***** " (45 niggat)

Maailmas on veel lootust.
30/10 14:03:00
Just a Lil Bit on jumala kõva laul, ära räägi midagi :D
Kuula!
05/11 21:08:44

Add comment

This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it