Weblog

10/11: Hello goodbye ehk Eksiil

Blog on kolinud.

Ka siinne lehekülg jääb alles, ent minu uueks kirjanduslikuks väljundiks on nüüdsest:

www.eksiil.net

Mina olen siis endiselt Malcolm Lincoln.


31/10: Elan endiselt

Uudiseid siis niipalju, et uus kodulehekülg on valmis. Veel eile lootsin uue blogi, ja ka mitu teist, lähipäevil kõva reklaamikampaaniaga avalikuks teha.

Nüüd on aga kõik põrkunud isiklike tehniliste probleemide otsa. Jah, minu värdjast arvuti ja närakast windows on taas võtnud nõuks mulle siga mängida ning ma näen oma arvutis oma uuel blogisaidil õäüšž tähti kohati küsimärkidena, mistõttu olen ma otsustanud matta maha unistused kirjanikuks saamisest, lõpetada blogi pidamine, otsida endale uued sõbrad, minna peenisesuurendusoperatsioonile ja keskenduda tulevikus juura või ärijuhtimise õppimisele.

Persse.

Vabandage väljendust.

Ja varuge kannatust, kes seda kohakest siin interneti avaruste kõige avaramas ja vahvamas nurgakeses veel unustanud pole.

09/10: Kui maailm pöördub

TÄHELEPANU!

Ees on suured muutused. Peagi muutub blogi aadress ja saidi kontseptsioon.

Valminud on ka paar uut teksti, mis ilmuvad lähinädalatel.

Pealegi algavad homme hullud päevad ja osturalli, niiet 3,2,1, läks!

Kohtume juba uues virtuaalruumis.

07/10: 07.10.07 - Oktoobrikuu esimene nädal

Väike vahekokkuvõte elust-olust.

Read More!

01/10: 01.10.07 - Ja seda uut meest ka ei ole

Eelnev lause on eesti keele õpetajalt.

Read More!

18/09: 18.09.07 - Veel VHKst

Esiteks, kummardage mu ees, ma käisin koos Edgar Savisaarega poes. Ja ma istun Mihhail Lotmanni poja kõrval. Ei tea, kelle võsukesi veel selles koolis on - isiklikult loodan kohtuda Üllar Jörbergi lastega.

Aga nüüd väike aine ainelt kokkuvõte esimese koolinädala muljetest.

Read More!

17/09: 17.09.07 - Sajandi pettus!

Ma lihtsalt pean tegema eraldi sissekande, et väljendada oma emotsioone seoses uudistega Tallinna 21. koolist. Jah, juulilõpu spekulatsioonid osutusid tõeks ning isegi negativistlikuimate analüütikute ennustused said murtud - Linda Undusk jätkab oma sajakahekümnekuuendal eluaastal õpetamist.

Minu esimene reaktsioon oli 'haha, hea nali'. No ausõna - tal oli suvel lausa lahkumispidu ära, õpetajad sõid kringlit, jõid šampanjat ja aastatuhande persoon isiklikult luges mingit luuletust. Aga ei. Kujuteldamatu, mis tunne võis olla esimestel õpilastel, kes teda kolmandal septembril keemiaklassi ukse vahel irvitamas nägid. Umbes sama efekt, et juulis olid matused, aga septembriks on tagasi.

Jah, ma olen õel. Aga ta on veel õelam.

16/09: 16.09.07 - Septembrikuu teine nädal

Pühapäev. Taas. Teine koolinädal. Esimene koolipäev. Ja teine.

Read More!