Weblog

29/09: Kooli lood vol. 3 ehk 11. klassi esimene kuu

Nuga näkku productions esitleb:
kirjutatud/teostatud Malcolm Lincolni poolt
tänud: Tõnis Tootsenile, Martin Kirgile, kelle ideid ja fraase on kasutatud või inspiratsiooniks võetud ja Janus Paurmanile ja Tootsenile, kes aitasid materjali koguda.

P.S.: Kuigi ma lahterdan selle huumori alla, on tegu tragöödiaga.

21. kooli lood

Toimik nr. 3


NB! Seekord ei ole järgnev absoluutselt fiktsioon, vaid reaalsuse ehk kohati käänatud portree meie kooli 11. klassi elu esimesest kuust. Ja kedagi pole soovitud solvata, tegu on vaid sõbraliku tögava huumoriga. Vannun käsi südamel.

Read More!

24/09: Õigus tappa - osa 1: Seaduse verised käed (ehk kui õigusest saab kohustus)

Veidi sadistlikku komöödiat.

Inspiratsiooniks siis Kanal 2 teisipäevased väärtfilmiõhtud.

Read More!

18/09: Kallis keemia

See ei ole lugu nõrganärvilistele. See ei ole meelelahutuslik lugu. See on kurb ja südantlõhestav lugu läbi mitme ajastu, mis ühendab sadu ja tuhandeid inimesi, kätkedes endas ka ühe rahva ja riigi ajalugu.

Siin siis parandatud versioon stsenaariumist tulevasele dokumentaalfilmile "Kallis keemia", originaal minu keemiavihiku tagakaanel.

Read More!

21/05: Eurovisioon 2006!!!

Kronoloogia ainukordsest ja fantastilisest šõust Kreekas, kirjutatud reaalajas.

Read More!

10/05: Reklaam: Valimised!

NB! Järgnev on fiktsioon. Reaalsetelt isikutelt pole luba küsitud ja vist ei küsita ka. Vabandan poliitilise korrektsuse puudumise pärast (noh... formaalselt), et KAPO mulle selga ei sajaks. Intervjuud ei ole reaalsed, vaid üheainsa tegelase haige vaimusünnitis. Kedagi ei ole püütud maha teha. (issand jumal :D ... ärge nüüd arvake, et ma ise seda möla usun, aga tänapäeva maailmas ei tea iialgi, millal mingi valitsuse asjapulk su blogi vaatama juhtub. ja siis maandub postkastis kiri, et tere, olete kaevatud kohtusse, teilt nõutakse 50 miljonit ja sundasumist Siberisse)

Niisiis on alanud presidendikandidaatide uus võidujooks. Arnold kantakse ilmselt maha ja terve Eesti otsib uut tegelast, kelle otsustuskindla ja aruka juhtimise all järgmised viis aastat oma saba taga ajada ja Euroopa riikide eliiti jõuda.
Järgneb väike ülevaade esialgsetest favoriitidest.


Read More!

24/04: Kooli lood vol. 2 ehk Tänapäeva muinasjutt kuldvõtmekesest

Nuga näkku productions esitleb:
kirjutatud Malcolm Lincolni poolt
tänud: Hardi Karolinile, baasidee ja kuldse võtme motiivi eest

21. kooli lood

Toimik nr. 2


NB! Järgnev tekst on puhas fiktsioon ja absurd, kõigi tegelaste käitumise ja isiku kokkulangevused reaalsete persoonidega on juhuslikud. (tõesti, jumala ausalt)

Read More!

19/04: Kooli lood vol. 1 ehk siis Kallist keemiast

Nuga näkku productions esitleb:
kirjutatud Malcolm Lincolni poolt

21. kooli lood

Toimik nr. 1


NB! Järgnev tekst on puhas fiktsioon ja absurd, kõigi tegelaste käitumise ja isiku kokkulangevused reaalsete persoonidega on juhuslikud ja nimed suvaliselt telefoniraamatust valitud. (ausalt)


Read More!